Categories
General

4 ani de marsuri, 300 de participanti

Azi am stabilit un nou record, ca si numar de participanti la mars: 300.

Sper sa-l doboram in curand!

Poze de la mars: https://plus.google.com/u/0/photos/107743027358846482512/albums/5655225557809264449

Pentru promovarea acestei editii n-am printat niciun fluturas si n-am stricat niciun gram de hartie, totul a fost facut online, cu ajutorul catorva bloguri care au decis sa scrie despre eveniment (sincer, pentru ca suntem clujeni si scriem despre ce se intampla in cluj, m-as fi asteptat la un numar mult mai mare de posturi despre eveniment dupa ce am stat o noapte sa las mesaje pe toate blogurile care is afisate pe lista de pe site-ul primariei ), dar mai ales cu ajutorul prietenilor de pe fb 🙂 Multi au dat SHARE la eveniment si astfel peste 4500 de persoane au fost anuntate de mars, si s-a simtit diferenta fata de editiile trecute.

Poate cu putin mai multa implicare, si cu putin mai mult ajutor, adunam de 2-3 ori mai multa lume la pedalat.

Cea mai misto chestie a fost cand dupa ce am trecut de pe Memorandumului prin fata Primariei si am ajuns inapoi pe Napoca (U), daca te uitai in stanga pe stradute, vedeai inca biciclistii de pe Memo, iar cand am ajuns in Piata Unirii, am vazut ultimii biciclisti din coloana, care intrau pe Memo. Iar pe locul 2 e faza cand s-a dat jos politistul din prima masina, dupa ce ne-am oprit in fata la mall-ul din Gheorgheni si ne-a spus:”Parca vine un marfar!”

Multumim ca ati pedalat cu noi, si va asteptam de acum inainte in fiecare luna sa repetam editia de azi.

Urmatoarea editie va avea loc in 27 Octombrie 2011 cu punct de pornire tot din Skate Park!

Asa arata 300 de biciclisti prin centrul clujului:

9 replies on “4 ani de marsuri, 300 de participanti”

Impresionant marsul de ieri. Am mai participat la multe altele, dar evenimentul de ieri a fost cu totul deosebit. Eu am adus inca 4 prieteni care nu au mai fost niciodata la vreun mars. Au zis ca au fost multi biciclisti, dar organizarea slaba. Politia ar fi trebuit sa opreasca circulatia in intersectii, astfel incat coloana sa nu se fragmenteze.

politia ca intotdeauna pe dinafara, daca tot era ziua europeana fara masini puteau opri circulatia din loc in loc cate 5 -10 minute pana trecema noi. Soferii ca de obicei nesimtiti, mai ales tiristii, pietonii la fel.

Da, da,am fost acolo. Veni, vidi, vici! Tare a fost, n-am mai vazut atata lume buna la un loc 🙂 toata lumea era in “good mood”. Ma bucur pentru recordul doborat!!!!
Keep Your Tires Fat! Spor la dat,Clujeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.