Categories
Evenimente

MMM – Maratonul Medieval Medias

Weekendul trecut a avut loc Maratonul Medieval de la Medias.

Au participat si Clujeni la acest maraton: Elisei Miron, Tudor Radu, Vlad Sabau, Olar Mihai, Dan Boldi care sunt sportivi de performanta dar si Matei Domnita, care merita felicitari, din punctul meu de vedere, pentru ca in urma cu cateva luni, Matei era pe patul de spital, iar acum participa la maratoanele pe bicicleta 🙂

Felicitari Matei!

Eli a ajuns pe locul 2 (am citit pe blogul sau ca nu a fost in forma), Dan pe locul 3 iar Vlad Sabau pe locul 1 dar la alta categorie. Felicitari!

Tot pe blogul lui Eli am citit ca urmatoarea cursa va avea loc in 6 iulie – Campionatul National de Cross-Country, proba olimpica. Iar urmatorul maraton din Romania va avea loc in 19 iulie, la Baia Mare.

Poze de la Maratonul Medieval din Medias gasiti aici: Picasa Matei Domnita

One reply on “MMM – Maratonul Medieval Medias”

Tin sa ii felicit pe toti clujenii care au castigat, si chiar si pe cei care au participat. Chiar daca am ajuns la final pe un loc mai aproape de 100 decat de 1 nu conteaza deloc pentru mine, nu aveam nici antrenamentul nici starea fizica necesara ca sa merg mai bine, si bicicleta era reglata “la ochi” acasa cu o seara inainte.

Oricum, faptul ca am fost aproximativ la mijlocul cursei aproape tot timpul mi-a permis sa imortalizez anumite momente, din pacate doar in locurile cu soare. Aveam aparat care sa imi permita sa fac poze in padure, dar nu puteam sa le fac decat daca ma opream sa il scot (e SLR, e mare), si nu a fost nici un eveniment care sa imi ofere un motiv sa scot aparatul SLR.

Urmatorul concurs, neoficial (adica nu e in calendarul federatiei) va fi la Sfantu Gheorghe in 5 iulie. Detalii: http://www.ciclism.ro/forum/showthread.php?p=25892

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.