Categories
General

Traseul de sambata

Traseul propus pentru marsul biciclistilor de Sambata, 28 iunie 2008, ora 17:00 este:  Parcul I.L. Caragiale, Ferdinand, Dragalina, O. Goga, Al. Vlahuta, Fantanele, Miraslau, bd. 1 Decembrie 1918, pista pentru biciclisti de pe malul Somesului, Str. Uzinei Electrice, Aleea Stadion, G. Cosbuc, Motilor, Petru Maior, Piata Pacii, Str. A. Iancu, Pta. Cipariu, Pta. Stefan cel Mare, Calea Dorobantilor, sens giratoriu Marasti, Bd. 21 Decembrie 1989, pista pentru biciclisti intre Cuza Voda si Pta. Unirii, Pta. Unirii, Bd. Eroilor.

 

Avem ceva de pedalat, si ne vom opri pe pietonala de pe Eroilor, unde ne vom lega bicicletele de rastelele pentru biciclete iar apoi putem sta la povesti pe pietonala pe bancute sau la terasa, dupa cum vrea fiecare.

 

Dati vestea mai departe.

4 replies on “Traseul de sambata”

din pakate nu pot veni ,lipsesc in al 2 mars consecutiv-scuze- dar transfagarasanul ne asteapta

gez, vezi daca se poate sa scri si despre noi cateva randuri,suntem destul de multi din cj care mergem la drum pentru intalnirea organizata de ciclism.ro pe transfagarasan 27-29 iunie. o sa-ti aducem si poze

Daca tot ne oprim pe pietonala Eroilor, nu ducem cu noi si vreo 10 can-uri de spray , 5 cartoane A4 si un cutter? Sa facem niste stencil-uri sa marcam pista de biciclete pe care Primaria Cluj nu e instare sa o marcheze de vreo cateva luni bune incoace.

Ok, gata cu gluma, dar totusi ar fi de spus ceva in privinta asta. Peste pista aia sunt parcate in medie 6-8 masini deodata , in orice moment al zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.