Categories
Evenimente General

INVITATIE Editia lunara martie 2013 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

INVITATIE

Editia lunara martie 2013 a
MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

SAMBATA, 16 martie 2013, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 66-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi in PIATA UNIRII, incepand cu ora 14:45. Startul efectiv al marsului va fi la ora 15:00, urmand sa dureze circa o ora.

Traseul propus este: Piata Unirii – bd.Eroilor – p-ta Avram Iancu – p-ta Stefan Cel Mare – p-ta Baba Novac – p-ta T.Cipariu – bd.N.Titulescu – str. Unirii – str.T.Mihali – str.A.Vlaicu – bd.21 Decembrie 1989 – p-ta Unirii – str.Regele Ferdinand – str.G.Baritiu – Splaiul Independentei – pod Napoca – bd. 1 Decembrie 1918 – pod Garibaldi – str.Uzinei Electrice – str.G.Cosbuc – Calea Motilor – str.P.Maior – p-ta L.Blaga – str.Napoca – p-ta Unirii

Este o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni, tot mai numerosi odata cu venirea primaverii, in ciuda deficientelor de infrastructura specifica in Cluj-Napoca, dar si o ocazie de a reaminti autoritatilor locale, publicului si presei de nevoia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala.

Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe pe www.ccn.ro si pe www.reactieinlant.ro precum si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com

RADU MITITEAN
director executiv
tel. 0744-576836

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.