Categories
Evenimente General

I N V I T A T I E la proiectia foto “KALLISTE – CEA MAI FRUMOASA” – CICLOTURISM IN CORSICA

I N V I T A T I E
la proiectia foto
“KALLISTE – CEA MAI FRUMOASA” – CICLOTURISM IN CORSICA

Clubul de Cicloturism “NAPOCA” (CCN) invita publicul clujean JOI 10 mai 2012, de la ora 20:00, la biblioteca “Heltai” (str. Clinicilor nr.18, sala 2) la o PROIECTIE DE IMAGINI pe teme de turism biciclistic, in ceea ce vechii greci numeau ” Kalliste – cea mai frumoasa” – insula Corsica. Intrarea este libera.

Va fi o ilustrare fotografica a unei serii de ture cicloturistice in fascinanta insula mediteraneana, coordonate de vicepresedintele CCN lect.univ.dr. Radu Barna, cel mai activ membru CCN ca expeditii de turism biciclistic in spatiul mediteranean, care a pedalat peste 2000 de km in ultimii ani pe meleagurile corsicane si a surprins in frumoase imagini foto valorile deosebite naturale si culturale ale insulei.

“Muntii, culminand cu Monte Cinto, de 2711m, si litoralul, in parte aproape salbatic sau vegetatia de macquis, sunt doar aspectele comune ale unei naturi de o frumusete inegalabila, pe care corsicanii au stiut sa o protejeze si sa o apere de furia “civilizatoare”, spre bucuria turistilor din intreaga lume, dar si a economiei locale” a declarat autorul proiectiei, Radu Barna, nerabdator sa impartaseasca publicului clujean impresii si informatii despre aceasta destinatie care constituie un adevarat paradis pentru turismul activ nemotorizat in general si pentru cicloturism in special.

Va asteptam!

RADU MITITEAN
director executiv CCN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.