Categories
General

Actiunea de joia trecuta din fata redactiei Monitorul de Cluj

Vreau sa ii multumesc lui Marius Gombosiu pentru ca ne-a deschis ochii si ne-a propus ca in loc de injuraturi si huiduieli sa le dam celor de la Monitorul de Cluj cadou o bicicleta.

El a venit cu ideea si tot el s-a deplasat in oras pe la magazinele de biciclete pentru a face rost de o bicicleta pentru actiunea noastra.

Cei de la Byke Service de pe str. Henry Barbusse au fost amabili si ne-au donat o bicicleta pentru a pune in practica actiunea de joi. Tin sa le multumesc pe aceasta cale pentru gestul facut.

Rezolvand problema legata de bicicleta, ne-am concentrat apoi pe mediatizarea evenimentului pe FB, astfel ca dupa mars am pregatit evenimentul pe FB si am invitat aproximativ 50 de persoane, care mai apoi au invitat si ele alte persoane si asa s-a dus vestea despre eveniment la 1300 de oameni. Desi am invitat jurnalisti de la alte ziare si de la televiziuni, acestia n-au dat curs invitatiei. Banuiesc eu de ce n-au venit.

Joi cu putin inainte de ora 19:00, ora la care trebuia sa ne intalnim in fata la Sigma Center, s-a stricat vremea rau de tot, a inceput sa sufle un vant puternic si nori plumburii au acoperit cerul. Astfel multi dintre cei care au dorit sa fie prezenti la eveniment au fost descurajati asa ca la fata locului ne-am adunat cam 20 de persoane.

Portarul de la Sigma a iesit afara si ne-a spus ca la ora asta nu mai e nimeni in redactie si ca am venit degeaba, ba mai mult ne-a spus ca firma are doar secretariatul aici si ca de fapt birourile ar fi in BRASOV. Nu pe str. Brasov ci in orasul BRASOV. Siiiigggguuuuuuurrrrrr am zis in gandul meu!

Dupa ce-am mai zabovit 5 minute prin fata intrarii si-au facut aparitia 3 domni care au intrebat cine e organizatorul si au venit la mine, am raspuns ca eu sunt organizatorul si atunci s-au recomandat a fi de la Monitorul de Cluj. Iar apoi a inceput o discutie de vreo 15-20 minute despre articolul scris de ei cu o saptamana in urma si despre viata de biciclist din cluj.

La intrebarea Cine a scris articolul “Biciclistii mai lipseau!”? n-am primit un raspuns ci doar cateva zambete stangace dar unul dintre cei 3 domni care au venit sa discute cu noi a recunoscut mai apoi ca dumnealui a pus titlul, cel initial cica era mult mai lung si el l-a scurtat si asa a rezultat titlul pe care-l stim cu totii.

La finalul discutiei i-am inmanat bicicleta, aceasta a fost acceptata de catre reprezentantii ziarului si i-am invitat la marsuri sa vada cum e viata de biciclist in cluj.

Multumesc celor care au participat la eveniment!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.