Categories
General

Editia lunara martie 2012 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

INVITATIE

Editia lunara martie 2012 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI

SAMBATA, 31 martie 2012, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (a 54-a din seria “critical mass” inceputa ca serie lunara in septembrie 2007 in continuarea celei anuale incepute de CCN in 1998).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 14:30.

Startul efectiv al marsului va fi la ora 15:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia promovarii utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport in oras, componenta esentiala a mobilitatii urbane durabile si alternativa viabila la transportul automobilistic, alaturi de transportul in comun si deplasarea pietonala. Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni.

Traseul marsului, sub rezerva aprobarii lui de catre Primarie si Politie, este: Parcul I.L.Caragiale – Str. Emil Isac – Calea Motilor – Str. George Cosbuc – Aleea Stadion – Str. Uzinei Electrice – Pista biciclisti Sala Sporturilor – Bd. 1 Decembrie 1918 – Str. Miraslau – Str. Fantanele – Str. Alexandru Vlahuta – Str. Octavian Goga – Str. Mamaia – Str. Dragalina – Str. Regele Ferdinand – Parcul I.L.Caragiale

Detalii despre actiunea de sambata si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

GÉZA GRÖLLER
vicepresedinte si coordonator actiune – tel. 0755-771079

RADU MITITEAN
director executiv – tel. 0744-576836

One reply on “Editia lunara martie 2012 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.