Categories
General

4 milioane de euro pentru un proiect de bike-sharing

Dupa ce ieri am criticat pista de pe Dorobantilor azi citesc pe CityNews ca vor sa investeasca 4 milioane de euro (eu stiam ca-s 1,9 milioane din discutiile auzite in trecut) intr-un sistem de bike sharing, banii vin de la UE.

Din cate am inteles, cheltuieli eligibile sunt doar pentru piste si pentru rastelele automatizate care dau si preiau bicicletele, iar costul bicicletelor nu intra in acesti bani.

Odata cu proiectul asta cica s-ar face cam 70 de km noi de piste pentru biciclisti in Cluj-Napoca, dar tare mi-e frica ca o sa fie tot pe trotuar, si atunci n-am facut mai nimic.

Oricum o astfel de veste ma bucura.

Cititi articolul integral aici: http://www.citynews.ro/cluj/eveniment-29/traseul-de-biciclete-floresti-apahida-4-milioane-de-euro-87955/

2 replies on “4 milioane de euro pentru un proiect de bike-sharing”

Cu atatia bani ar putea buldozeri / pietrui un pic malul Somesului din Cluj pana in Gilau. Undeva pe unde sa nu ai probleme nici cu masinile care vin cu 90 la ora la 15 cm de tine, ca pe pista din Floresti, si sa nu ai treaba nici cu cainii de la stana si cu noroiul, ca pe drumul la nord de Somes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.