Categories
General

Coincidenta?

Luni dupamasa primesc un telefon de la Alexandra Groza, dorea sa afle noutati legate de marsul biciclistilor, si despre reactia soferilor dupa mai bine de 2 ani de marsuri lunare.

Am ajuns cu discutia si la suporturile pentru biciclete care au fost montate in toamna pe cateva autobuze de la RATUC, dar care din cate am inteles eu au fost date jos, pentru ca nu era ok ceva cu RAR-ul. I-am sugerat ca ar fi mai indicat sa-i sune direct pe cei de la RATUC si sa le ceara detalii despre problema.

Marti dimineata SURPRIZA, in statia de langa Sigma Center, din Obs. un 35 cu suportul montat din nou in fata!!

O fi coincidenta? Sincer nu stiu. Dar m-am bucurat ca exista din nou acea varianta de a-ti transporta bicicleta din centru catre Zorilor.

Si ar fi util si un orar care sa fie pus in statiile de la 35, unde sa fie specificat cand sosesc masinile care au montate acel suport ca lumea sa stie daca are de asteptat sau nu.

Si daca lucrurile ar depinde de mine, as lasa calatorii care au bicicleta sa calatoreasca GRATUIT, astfel ar fi un stimul pentru cei care locuiesc in Zorilor sa foloseasca bicicleta mai des in oras si sa faca putina miscare.

One reply on “Coincidenta?”

Am vazut si eu un autobuz de 35 astazi cu suport pentru biciclete. Cu mare optimism si euforie m-am dus jos cu bicicleta din Zorilor in centru sa ma uit la un film. Dupa spectacol m-am dus intr-o statie de 35 ca sa astept un autobuz cu suport. Dupa 2 ore de asteptare am pierdut rabdarea si m-am urcat cu bicicleta in a 11.-ea 35. Soferul a inceput sa urla la mine ca trebuie sa cobor, i-am zis calm ca am asteptat 2 ore deja dupa un 35 cu suport, nu-i vina mea, nu-i vina lui, sa ma lase sa urc in Zorilor cu autobuzul, am si capsat deja biletul. Soferul a venit la mine si a incercat sa ma dea afara din autobuz, dar nu m-am lasat. A zis ca suna politia si nu pleaca din statie. Dupa zece minute scandal a venit o doamna la mine din autobuz si mi-a zis ca ma intelege, dar chiar se grabeste acasa. Asa am coborat din autobuz. Am asteptat inca o ora cu optimismul meu de nu stiu unde si am intrebat 4 soferi de 35, daca stiu ceva despre autobuzul “fantom” pentru biciclete. Unul dintre ei mi-a zis ca numai un 35 are suport si e deja parcat in garaj la ora asta (19h).
P.S. Nu-i afisat nicaieri ca nu ai voie sa urci cu bicicleta in autobuz, si nici nu am vazut nici un regulament Ratuc cu privire la asta

O sa fac rost de o bicicleta stricata, cumpar un lant si un lacat ieftin. O sa astept inca 2 ore, o sa urc dupa aia intr-un 35 fara suport, o sa leg bicileta de un maner metal, las o tabla pe bicicleta cu textul “aceasta bicicleta a asteptat 2 ore, biletul capsat e mai jos”. O astept sa fiu dat jos din autobuz si las bicicleta acolo. Totul v-a fi filmat si pus pe youtube. Intr-o luna postez aici linkul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.