Categories
General

Volante pentru Saptamana Mobilitatii

Am primit de la Radu niste volante pe care m-a rugat sa la uploadez pe site, pentru a putea fi downloadate de catre oricine:

Volant extras Cod Rutier 1 (JPG)

Volant extras Cod Rutier fata (PDF)

Volant extras Cod Rutier verso (PDF)

Volant Bate Saua de pus pe masini v1 fata (PNG)

Volant Bate Saua de pus pe masini v1 verso (PNG)

6 replies on “Volante pentru Saptamana Mobilitatii”

da bineinteles, mersi Radu pentru volante si info. remarc cu indignare ”bate saua 1 fata”. Ma indigneaza pt ca:

– fatuca (pare actrita aia faimoasa) e superba (dupa standardele Vogue, evident) (cate dintre prietenele/ sotiile/ mamele/ femeile din Romania arata asa? (eu!, hehe, dar acuma asta-i irelevant, sa revenim),
– n-are papuci (io nu asa circul pe bitsa, mai ales ca-i toamna deja),
– e in postura sexy (parca altfel nu poa’ sa convinga un sofer idiot), si
– zambetul, postura si exprimarea imi indica submisiune (ca nu cumva sa-si piarda din feminitate probabil).
– evident se presupune ca toti soferii sunt barbati (straight pe deasupra), ca banuiesc ca nu s-or gandit la soferite gay. Nu ma deranjeaza daca fac si varianta masculina sa-mi clatesc si eu ochii macar, ca de convins nu ma convinge niciuna asa.

Oare numai o tipa de genul asta poate fi convingatoare? o ”urata” si-o ia peste mecla cu o injurie probabil… Plus ca asa cum stiu eu soferii, daca vrei sa-i convingi asa, le fuge creieru’ la rut si-ncep sa boncane si-n afara sezonului si fac accidente-n trafic. E insultator pt ambele parti.

Acuma cine oare o fi facut afisul astaaaaa? Cateva chestii de profil psihologic sunt evidente as zice, ma abtin sa le mentionez… Si DA, sunt chitibusara! Nu-mi place ”lasa-ma sa te las”. Asa n-ajungi niciunde.

Mersi de info inca o data, pe luni…
Laura

PS: primul jpg nu mere.

Cel pentru piste de biciclete mi se pare foarte complicat, si nimeni nu va avea rabdare sa il citeasca. Am folosit pentru atentionare autocolante cu cate 8-10 cuvinte pe ele, scrise mare, si nimeni nu le baga in seama. Asta e atitudinea generala a romanilor cu privire la aceste atentionari, din pacate.

aici sus zice ”speak your mind”, i spoke my mind 🙂 si totusi comentariul a fost ignorat de moderator. ce criterii de selectie folositi pt comentarii? n-am fost pe subiect? moderatorul a facut afisul pe care-l criticam? s-a suparat? oooh, pot sa refrazez, eventual… 🙂 sa sune mai dulce, asa ca poza de care ziceam.

o explicatie ar fi dragut de primit, mersi! e si profesional, de altfel, pt ca cenzura sigur nu e.

Laura, imi cer scuze pentru intarzierea aprobarii comentariilor. Din pacate n-am avut acces la internet de duminica si pana acum.

Laura, in situatiile acestea nu conetaza realitatea; conteaza doar ce crede bizonul de la volan care a parcat pe banda de biciclisti. Tu crezi ca detergentul din reclama de la TV chiar scoate pete de afine? Problema, asa cum ai constatat si tu, apare cand bizonul e de fapt vaca, ca si aici (vezi mai spre final). Probabil ar trebui si o varianta cu Chippendales. Masinile doamnelor sunt usor de recunoscut dupa odorizantul Ambi-pur si umbrela din spate. Mie imi place afisul, e haios si cred ca ar avea impact – in special daca e si cu autocolant pe verso ca sa poata fi “aprofundat” mesajul ;).

Matei, sa vezi cum le baga in seama cand is lipite pe parbriz. Autocolantul face toata diferenta :).

Ok, destul despre avantajele autocolantului.

“Problema, asa cum ai constatat si tu, apare cand bizonul e de fapt vaca”:
1) eu nu am constatat asa ceva. Hai sa spunem mai simplu ce am constatat: “sex sells!” (spre disperarea mea, se vinde in continuare…)
2) problema nu “apare” atunci cand remarci tu, ci ea “continua” si cu soferitele. Statistic vorbind aveti mai multe sanse sa fiti “bizoni” decat avem noi sa fim “vaci” si adevarul e ca si “bizonii” si “vacile” fructufica sansele mult prea des.

Cat despre autocolantul pe parbriz, eu zic (un sadic) DA !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.