Categories
General

Invitație la proiecția foto Island-Hopping în Marea Egee

Invitatie la proiectia foto

ISLAND-HOPPING IN MAREA EGEE

Clubul de Cicloturism “NAPOCA” (CCN) invita publicul clujean joi, 8 septembrie 2016, de la ora 20:00, la Club 30+ ( http://www.30plus.ro/ str.Avram Iancu nr.29, et.II, intrare din str.Kovacs Dezso) la o prezentare foto cu tema „Din insula in insula prin marea Egee”. Intrarea este gratuita.

Va fi o ilustrare fotografica a unui sejur recent pe meleaguri elene, care alterneaza mersul cu vaporul din insula in insula si vizita respectivei insule cu bicicleta. Insumand peste o mie de kilometri de drumuri litorale, pastorale si montane strabatute pe doua roti, in cele cinci saptamani cat a durat VELOEGEEA 2016, protagonistul turei s-a oprit in Rodos, Kalymnos, Astypalea, Naxos, Lesbos, Chios, Samos, Kos, Karpathos si Creta.

Prezentarea va fi sustinuta de lect.univ.dr.Radu Barna, cel mai activ membru al Clubului de Cicloturism “Napoca” in materie de expeditii cicloturistice in spatiul mediteraneean, care a incantat si in trecut publicul cu prezentari foto pe teme turistice – pedestre montane, biciclistice sau culturale.

El a surprins in imagini foto o serie de valori deosebite naturale si culturale ale Greciei, care, in afara zonelor bine consacrate pentru turismul de masa, se dovedeste un adevarat paradis pentru turismul activ nemotorizat in general si pentru cicloturism in special.

CCN este o asociatie turistica, sportiva, civica si ecologista care militeaza de peste doua decenii pentru un om sanatos intr-un mediu sanatos, rezultand o dezvoltare durabila a societatii.

Va asteptam !

RADU BARNA

presedinte CCN si autor al proiectiei foto

RADU MITITEAN

director executiv CCN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.