Categories
General

A 18-a luna de Critical Mass

Editia din 28 Februarie a fost a 18-a editie consecutiva a Critical Mass in Cluj-Napoca.

Ne-am intalnit in Skate Park si la 15:30 am pornit la drum.  Au fost aproape 100 de participanti, iar vremea a tinut cu noi.

Oamenii au venit in tot felul de costumatii si au dat un aer de carnaval marsului pe bicicleta. Ar fi o idee buna ca macar unii dintre participanti sa vina costumati la cat mai multe dintre marsuri, pentru ca ies in evidenta. Vreau sa-i felicit pe cei care au facut un efort de a-si cauta costumatii si au venit imbracati in ele.

Am aflat ca Matei si Elisei au probleme cu sanatatea, si n-au putut participa la mars. Le urez insanatosire grabnica!

Am vazut o multime de lume care a revenit la mars dupa o absenta de cateva luni, si asta ma bucura. Sper ca in 28 martie sa fie si mai multi participanti.

In 28 martie cade si Ora Pamantului, si s-ar putea sa avem alaturi de noi un urs polar pe bicicleta, iar inainte de mars ursul va imparti niste pliante.

Avem si cateva poze de la marsul din 28 Februarie.

Urmatorul mars are loc in 28 Martie 2009, la ora 16:30 ne intalnim in Skate Park si la 17:00 va fi pornirea!

Dati sfoara-n tara, pe la prieteni si cunostinte!

Un clip primit de la Istvan Kurti:Un alt clip de pe www.transindex.ro:

In Cluj Express apare un articol propus de Raluca Bugnar (multumim frumos!)

Am mai gasit un articol despre mars in Adevarul

10 replies on “A 18-a luna de Critical Mass”

asteptam urmatorul fluturas sa il scoatem la imprimanta si sa-l impartim la lume…a venit primavara trebuie sa se inmulteasca participantii! Ar fi o idee sa scoti niste numere la fiecare editie si sa aiba o anumita culoare sa le inmanam la toti participantii.

M-am gandit sa facem 2 etape de fluturasi:

1) la fiecare mars sa avem pregatiti in jur de 100-200 fluturasi, pe care sa-i impartim inainte de a porni in tura, si sa contina informatii depre marsul din luna urmatoare, date de contact, etc. astfel ca participantii sa afle cand are loc urmatorul mars.

2) inainte de fiecare mars, cu 2-3 saptamani, sa incepem sa impartim prin oras fluturasi identici cu cei de la punctul 1. care sa contina informatii despre marsul ce va urma, date de contact, etc. astfel cei care vor primi fluturasi sa afle ca la sfarsitul lunii are loc un nou mars pe bicicleta.

cine ar avea timp, o ora sau doua pe saptamana, sa imparta fluturasi (impreuna cu mine) prin oras?

bicicleta se poate face:) niste fluiere sau niste steaguri is obligatorii! lumea nu stie ce e cu noi!

da,intr-adevar avem nevoie de pancarte si inscriptii,steaguri,orice ca sa reiasa pt ce participam la mars altfel lumea crede doar ca ne distram la o plimbare cu bicicleta chiar daca iesim in evidenta prin alte metode sau chiar cu prezenta

@Gez-eu ma ofer voluntar sa te ajut daca mai ai nevoie in fct de program

daca este careva care are idei bune despre ce am putea scrie pe niste steaguri sau ce mesaje scurte si concise am putea promova pe bocicletele noastre ar fi bine sa le scrie aici!facem rost de panza alba si ori le facem stegulete ori le legam de cadru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.