Categories
General

Cluj Winter Fun Race cu numarul 3

Pe site-ul evenimentului putem citi:

Sub moto-ul F#%K IT ALL uite ca ne-am decis sa organizam si a 3-a editie. Pe data de 6 Decembrie… poate poate ninge.

Singuru’ Winter Race din Romania (desi ar fi SUPER ca si altii sa ne ‘fure’ ideea). Un concurs non-conformist care isi continua traditia. Un concurs unde este promovat mersul pe bike chiar si in lunile de iarna… Sa va fie clar: pe orice fel de bike: XC, Cyclocross, SingleSpeed… daca te tine poa’ sa fie de Dirt, BMX sau de DH… ce naiba.
Poate ca va fi putin mai greu decat in ceilalati ani deoarece dorim sa schimbam locatia concursului (cu una MULT mai vizibila, si inca nu e sigur ca vom reusi sa cooperam cu autoritatiile, chiar daca suntem in prag electoral).
Vrem sa oferim si premii mai mari decat in anii precedenti, si evident fiind vorba de un FUN race, nu vrem sa ii premiem pe cei mai buni (nu neaparat). De aceea ne-am propus ca primii 3 sa fie urcati pe podium, sa le fie inmanate diplome si medalii, dar premiile ‘vero’ sa fie impartite pintr-o tombola. Ok poate ca diploma o poti folosi in alte scopuri… cand devine mai acuta criza mondiala… dar medalia tot ramane.

Asa ca nu conteaza ce bike ai, vino alaturi de noi la cel mai ciudat concurs din tara. Vom acorda premii si pentru cea mai traznita costumatie, ar fi de preferat sa va aduceti si o casca, iar daca nu ai implinit 18 ani, va mai fi nevoie si de acordul unui parinte/tutore. Ca sa scapi de birocratia de dinainte de cursa (mai ales ca la frig pixurile nu merg) te poti inscrie si online.

Restul puteti citi AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.