Categories
General

Poze de la marsul de azi, plus cateva observatii.

Aici gasiti pozele de la marsul de azi.

N-am fost multi, dar a fosr vremea frumoasa. Echipajul de politie care ne-a supravegheat pana in Parcul Central a avut de plecat in alta misiune si am ramas pe cont propriu.

Masini parcate aiurea pe pista pentru biciclisti din fata de la Orange, masini parcate pe pista pentru biciclisti de pe Eroilor.

Am sunat la Politia Comunitara si mi s-a spus ca azi e vizita presedintelui si trebuie sa elibereze Eroilor.

Asa si? Asta da dreptul soferilor sa parcheze pe pista pentru biciclete?

Iar bila cea MARE si NEAGRA merge catre Iulius Mall. Unde cica nu am avut voie sa impartim lumii fluturasi despre protectia mediului pe tema ca nu avem contract cu Marketingul (WTF?). Si le-am explicat ca nu desfasuram activitati comerciale si nu vindem rujuri si parfumuri ci incercam sa atragem atentia lumii asupra problemelor cu care ne confruntam in oras.

N-ai avut cu cine povesti. Fara contract PLATIT cu marketingul am fost invitati sa eliberam rastelul pentru biciclete pe motiv ca suntem prea multi, si sa impartim fluturasi peste drum, pe trotuar nu pe proprietatea privata.

So, din punctul meu de vedere Iulius Mall sucks la faza asta. La fel cum sucks si politia care ne lasa balta in mijlocul marsului si cum sucks si politia primariei care ii doare in patina de ce probleme sunt semnalate. Important era sa ridice 2 masini din fata casei de cultura a studentilor … alea incurcau GROAZNIC de mult circulatia sau ce or mai fi incurcand ele acolo. Sunt dezgustat de ce se intampla in orasul asta. O fi de la vreme?

P.S. Mihai a lipsit de la tura de joi, astfel nu avem poze

One reply on “Poze de la marsul de azi, plus cateva observatii.”

Să le fie ruşine celor de la Iulius Mall, sincer.

Şi, să nu uităm ca în faţa la CCS sunt parcate de obicei, adică in fiecare zi, exact două maşini. De poliţia primăriei. Că probabil este o lege prin care ei au voie acolo. Să caut poze , că am. Sau merg mâine şi mai fac o tură de poze, se pot face poze cu maşinile de poliţie parcate pe trotuar acolo în fiecare zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.