Categories
General

Pregatiri pentru Ziua Pamantului si Reactie in Lant 8

Dupa succesul inregistrat sambata de reactia in lant, ne-am reincarcat cu o doza de optimism si ne-am apucat de planificat urmatoarele 2 marsuri din luna aprilie.

22 Aprilie (marti) ora 18:30 – Ziua Pamantului – editie speciala de ziua pamantului, vom inmana semnaturile stranse pana in 21 aprilie la primarie.

26 Aprilie (sambata) ora 16 – Reactie in Lant 8 – a opta editie a marsului biciclistilor, sper sa vina 500 de persoane la mars.

Asa ca in luna Aprilie avem doua marsuri, si avem mult de lucru, pentru a strange cat mai multe persoane la ambele marsuri. Am nevoie de ajutorul vostru, al fiecaruia in parte, pentru a strange cat mai multi oameni pe biciclete. Asa ca dati sfoara in tara, anuntati pe toti din lista de yahoo, anuntati-va prietenii, colegii, si pe oricine care credeti ca merita anuntat, astfel incat sa ne adunam intr-un numar cat mai mare. Trimiteti linkul la acest post (eventual site), astfel incat lumea sa afle ce e cu atatia biciclisti prin oras, sa stie cand sunt urmatoarele editii si cand sa vina si ei la mars.

In curand vor fi gata si fluturasii iar cei care doresc sa ma ajute la impartirea lor pot sa-mi scrie un mail si le voi furniza eu gratuit fluturasii.

Traseul ales pentru 22 Aprilie – Ziua Pamantului este urmatorul:

harta 22 aprilie ziua pamantului

Pornim de la Sala Sporturilor, Uzinei Electrice, George Cosbuc, Motilor – popas la Primarie, pentru a inmana semnaturile stranse pana in 22 Aprilie 2008 pentru sustinerea Apelului lansat de CCN, apoi ne continuam tura pe Napoca, Eroilor, Dorobantilor, sensul giratoriu Marasti, 21 Decembrie 1989, Cuza Voda, I.P. Voinesti, Pta. M. Viteazul, Ferdinand, Skate Park.

Traseul pentru 26 Aprilie (sambata) nu este inca stabilit, inca lucram la un traseu cat mai interesant.

In 22 Aprilie, de Ziua Pamantului ar fi indicat sa veniti in tricouri albastre (mai multe detalii aici)

Tocmai am inscris evenimentul pe site-ul oficial www.earthday.net – Astfel am aflat ca suntem primii din Romania care au inscris un eveniment legat de Ziua Pamantului pe site-ul oficial

5 replies on “Pregatiri pentru Ziua Pamantului si Reactie in Lant 8”

foarte fain ca pornirea e de la sala sporturilor,am putea avea la noi ceva simbolic,pe biciclete astept sugestii:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.