Categories
General

Multumesc!

Multumesc din suflet acelor persoane care m-au ajutat sa organizez marsul! Multumesc celor aproximativ 200-250 de biciclisti care au luat parte astazi la a saptea editie a marsului biciclistilor clujeni. Multumesc Politiei Rutiere Cluj pentru ca ne-a ajutat in punctele cheie din traseu si sunt alaturi de biciclistii clujeni. Multumesc Jandarmeriei pentru ca ne-au pazit spatele si au avut grija ca soferii sa nu intre printre biciclisti.

Geza

19 replies on “Multumesc!”

Foarte impresionanta miscarea de azi, 29 martie… Sper sa fie auzite necesitatile biciclistilor si de catre cei care pot face ceva in vederea solutionarii lor.

Am vazut eu bine ? A participat si Platon Calin-Prefectul Clujului la mars ?
Ca mie asa mi s-a parut.

data viitoare o sa fie si mai multi…cu siguranta…o sa ia amploare…de data aceasta au fost si cativa cu role…deci diversitatea nu o sa strice…:P…

salutare!

mi-a crescut inima cand am vazut cati suntem. a iesit foarte fain. mi-au placut tare cei cu role.:)

totusi, cred ca am fost cam grabiti si am pedalat cam rapid… ce ziceti? mergem mai relaxati data viitoare?

la mai mare! tha tha!

tre sa fie si oameni nemultumiti ca de obicei. ultima oara cand am verificat plimbarea implica relaxare, dar in tura asta parca am fost haituiti. vb doar in numele meu cand zic ca mai nasol de atat era doar dak ploua. am inteles ca nu ii bine sa dam bot in bot cu microbistii dar asta nu inseamna ca trupa din capul plotonului tre sa bage ca la maraton, poate data viitoare se simt respectivii si o lasa mai moale. cat despre β€œmai incet, ca asa are impact mai mare”, dude nu vrea nimeni sa dormim la ghidon, da’ asta ii tot farmecul plimbarii, sa mergem incet.
toate cele bune

Media a fost de 13 km/h ceea ce nu mi se pare a fi foarte mare. Am avut si mici opriri, si zic ca a fost chiar ok. Am mers mai repede decat turele trecute din cauza suporterilor, nu vroiam sa dam nas in nas cu ei. Turele viitoare vor fi mai relaxate si nu ne vom duce nici cu 5 km/h dar vom pedala in ritm normal.

Data viitoare sper sa fim si mai multi, dati sfoara in tara, avem vreme sa anuntam toti prietenii sa vina la urmatorul mars.

Ii rog pe cei care doresc sa ma ajute la strans de semnaturi sa ma anunte, gez at reactieinlant punct ro sau la telefonul de la contact.

Am primit si cateva poze, sper ca in dupamasa aceasta sa le pot micsora si sa le pun pe site.

Va multumesc ca ati participat la mars!

ce m-am bucurat ca asa multi au participat! foarte fain! si inca ma bucur :o)

…despre viteza cred ca e foarte important ca toti stau impreuna, ca suntem o masa compacta.

pe langa asta cred ca ar fi mai bine si eficient sa facem critical mass vineri. ce credeti?

ca reprezentanta celor cu role as zice si eu ca data viitoare s-o luam mai incet un pik, sau sa se ofere voluntari sa ma traga dupa ei :)) – multumiri celor care au facut-o. in rest a fost ffffffffff faaaaain, abia astept urmatoarea tura

eu tot am zis la o fata sa se prinda dupa mie dar nu a vrut-eu te trag am antrenament:) bandytanko adresa de mess daac vrei sa iti arat poza cu mine is cu bitza sa sti dupa cine sa te prinzi:))

E foarte important faptul ca am reusit sa atragem atentia asupra acestui proiect nu doar a presei ci si a autoritatiilor judetene. Si asta o dovedeste participarea prefectului Calin Platon la intreg marsul…nu e putin lucru sa-si puna in agenda o astfel de actiune…sambata la ora 17 :).
Speram sa ne fie alaturi si pe mai departe. Si ar fi misto ca tura viitoare sa fim vreo 500 de participanti πŸ˜‰

Sa nu trecem cu vederea propunerea lui Lizu.
Si eu cred, ca ar fi mai benefic ca in viitor

sa trecem eventul pe ziua de vineri in loc de sambata.

Argumente pro:
1. In timpul verii multa lume iese din oras pentru sambata si duminica (si mai ales biciclistii),

2. Traficul e mai mare vinerea – deci si blocajul acestuia cauzat de CM.

nu pot sa spun decat ca o fost supertare! si sper ca o sa creasca exponential numaru de participanti! deja am vazut o gramada de oameni pe care i`am “citit” care se vede ca au reluat mersu cu bicicleta impulsionati de actiunea asta ;), nu`i rau deloc,Geza. si o sugestie pentru toata lumea: sa dea inainte de fiecare marsh mesaje mass la toata lista de contacte-se dau masuri pentru chestii mai putin interesante,deci nu cred c`o sa irite pe nimeni. ne vedem prin oras!

dionis: am crezut ca am lamurit deja problema “blocarii traficului” – nu acesta este scopul nostru. not even in the same zip code with “blocarea traficului” πŸ˜‰

nikalai: eu am dat la mass-uri de i-am stresat pe cei de la mine din lista, chit ca nu-s de acord cu mass-urile πŸ™‚ pe viitor e indicat sa trimita lumea cate un mass inofensiv cu un mic breafing legat de mars

ciprian: si eu sper sa fie vreo 500 de persoane la marsul viitor, in cazul in care va fi vreme buna. deja incepem cu fluturasii, si cu mediatizarea evenimentului. dar e nevoie si de voi, cei care ati fost la mars, sa anuntati la randul vostru prietenii, cunoscutii si astfel sa mearga vestea din om in om πŸ™‚

parerea mea ca acum ca vremea s-a incalzit multi(majoritatea) ies din cluj sambata si duminica,si ar fii excelent sa fie pus vinerea.Vineri iese si lumea poate mai reoede de la servici si ajunge pe ora 5 in skatepark.

…si daca sunt mai putin care ies din oras, nu numai ca putem sa fim noi mai multi ci si o sa ne vada toti pietonii…

apropos- scuzati, dar care a fost discutia despre blocarea traficului? o aveti undeva la old comments? sunt interesata si inca nu prea lamurita ;?)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.