Categories
General

Rugaminte

Vreau sa ma ajutati putin la promovarea acestui site, online.

Am reusit sa fac un mic buton (il gasiti aici), care poate fi pus pe site-uri, pe bloguri, astfel vizitatorii care sunt curiosi pot afla despre Critical Mass.

Daca aveti cunostinte/relatii/pile pe la site-urile mai mari, care au target publicul clujean, puneti o vorba buna, sa “adopte” si ei acest mic buton, si sa ne faca un amar de bine si noua. Le vom ramane profund recunoscatori, si ii voi mentiona pe toti cei care ne ajuta pe site.

Astept mesaje, propuneri, sugestii legate de promovarea site-ului/evenimentului.

De asemenea, cei care se pricep, sau au prieteni care se pricep la design, nu ne-ar strica o gama mai larga de butoane/bannere legate de Critical Mass, astfel incat sa avem de unde alege. Iar daca sunt facute de profesionisti, avem si mai mari sanse ca oamenii sa le remarce, si sa dea click pe ele, ajungand aici.

2 replies on “Rugaminte”

Sugestii: Ar trebui sa faci mai mutle butoane in mai multe formate “standard” inclusiv din cele mai mici ca sa se integreze mai bine pe diferite site-uri. Ex: 90×32, 80×15. PE butoanele pe care ai loc ar trebui sa scrii si numele site-ului. Eu stii cum am aflat? Am vazut la o tipa pe mess la poza de profil butonul actual si am intrebat-o ce e cu aia de mi-a dat link. Daca pe buton scria undeva reactieinlant.ro nu mai trebuia sa intreb nimic. Ideea cu biciclistii si Pamantul mi se pare foarte buna.

E o idee geniala, doar ca eu nu ma pricep la grafica/design, asa ca avem nevoie de cineva care sa ne ajute … asa ca daca stii pe cineva priceput, intreaba-l daca e dispus sa ne ajute cu niste butoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.