Categories
Evenimente General

Editie aniversara a 4 ani de marsuri si sarbatorirea Zilei Europene Fara Masini

Editia SEPTEMBRIE 2011 a MARSULUI BICICLISTILOR CLUJENI – Editie speciala cu ocazia Zilei Europene fara Masini

JOI, 22 SEPTEMBRIE 2011, se va desfasura la Cluj-Napoca o noua editie a Marsului Biciclistilor Clujeni (Editie aniversara a patru ani de marsuri).

Sunt bineveniti toti clujenii care au bicicleta. Intalnirea participantilor va fi, ca de obicei, in parcul I.L.Caragiale, langa Palatul Telefoanelor, cu acces din str. Baritiu), incepand cu ora 17:30. Startul efectiv al marsului va fi la ora 18:00.

Actiunea are rolul principal de a transmite autoritatilor, publicului si presei un semnal in directia mobilitatii urbane durabile, care nu poate fi conceputa intr-un oras modern fara o puternica promovare a utilizarii bicicletei ca mijloc cotidian de transport (alaturi de transportul in comun si mersul pe jos), ca altrenativa la deplasarea automobilistica.
Dincolo de acest scop militant este desigur si o ocazie de intalnire, cunoastere si pedalare in comun a biciclistilor clujeni.

Traseul propus pentru mars este: Parcul I.L.Caragiale, E. Isac, Gheorghe Sincai, str. Avram Iancu, pta. Cipariu, Titulescu, Unirii, Alexandru Vaida Voievod, Teodor Mihali, Piata Marasti, Bd 21 Decembrie 1989, Memorandumului, Petru Maior, Pta. Pacii, Napoca, Bd. Eroilor, Pta. A. Iancu, Cuza Voda, Pta. Mihai Viteazul, Regele Ferdinand, Parcul I.L. Caragiale. .

Detalii despre actiunea de joi si despre editiile precedente ale marsului biciclistilor clujeni pot fi gasite si pe site-ul www.reactieinlant.ro , pe www.ccn.ro si pe site-ul aferent listei publice de discutii clujbike@yahoogroups.com.

GÉZA GRÖLLER
coordonator actiune – tel. 0755-771079

RADU MITITEAN
director executiv – tel. 0744-576836

P.S. Cei care doresc sa participe pot face confirmarea si pe FB: http://www.facebook.com/event.php?eid=268890003139559, iar apoi dati SHARE la event ca sa afle cat mai multa lume 🙂

4 replies on “Editie aniversara a 4 ani de marsuri si sarbatorirea Zilei Europene Fara Masini”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.