Categories
General

Campania “Respira! Traieste! Pedaleaza!”

Respiră!Trăieşte!Pedalează!

Campania ”Respiră! Trăieşte! Pedalează!“ a fost iniţiată cu scopul de a diminua poluarea în Cluj-Napoca printr-un gest simplu din partea locuitorilor oraşului, acela de a folosi bicicleta ca şi mijloc de transport alternativ . Echipa noastră este formată din Raluca Huştiuc, Andreea Măhălean şi Ovidiu Frătean, studenti in cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, specializarea Comunicare şi PR, iar în colaborare cu Gröller Géza, student in anul II la specializarea AP, coordonator al marsurilor Reacţie în lanţ, a organizat un marş al bicicliştilor clujeni, pentru a le demonstra oamenilor că folosirea bicicletelor poate aduce un strop de bună dispoziţie pentru orice categorie de vârstă şi nu în ultimul rând ne va ajuta să respirăm un aer mai curat. Pe lângă faptul că este un mijloc de transport practic, bicicleta nu poluează, ne ajută să facem acea plimbare de 30 de minute necesară unei vieţi sănătoase şi nu este greu de întreţinut. În cazul în care nu dispuneţi de o bicicletă, puteți închiria una foarte ușor.
Pentru această campanie echipa noastră a participat la organizarea evenimentului, a împarţit pliante la facultăţi, a realizat şi lipit afişele pentru promovarea evenimentului.

P.S. Echipa Reactie in Lant multumeste studentilor de la F.S.P.A.C. pentru implicarea in campania Respira! Traieste! Pedaleaza!

Va asteptam pe toti, Joi 26 Mai 2011 in parcul I.L. Caragiale cu bicicletele pentru a pedala prin oras.

Afisul campaniei:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.