Categories
General

Inventarul masinilor care parcheaza pe pistele pentru biciclete

Acum e mult mai usor sa tinem evidenta masinilor care parcheaza pe pistele pentru biciclete.

Tot ce trebuie sa faci e sa fotografiezi masina parcata pe pista, si sa accesezi http://cluj_napoca.mybikelane.com

Userul se face in 5 secunde, e simplu de tot. Apoi poti uploada si tu pozele tale cu masini parcate pe piste. E de preferat sa se vada si numarul masinii, si in formularul pentru upload sa specificati si numarul de inmatriculare, astfel se poate vedea de cate ori a parcat neregulamentar acea masina pe piste.

4 replies on “Inventarul masinilor care parcheaza pe pistele pentru biciclete”

Question: ce se face cu aceasta baza de date? Sau face cineva baza de date cu aceste informatii? Politia este informata de acest proiect?

Ideea este super, si ne-ar ajuta sa actionam in mod elegant, prin instiintarea celor care au parcat (conform bazei de date) de mai mult de, sa zicem, 3 ori pe pistele pentru biciclisti. Dar, cum putem afla identitatea celui care a parcat, fiindca doar Politia ne poate furniza o astfel de informatie. Poate totusi se naste un proiect de colaborarea cu Politia Rutiera, care sa permita trimiterea unei instiintari, pe email, celor care au parcat neregulamentar. In fond, personal, s-ar putea sa-mi convina mai mult sa primesc un email de la Politie, decat o amenda grasa.

Blocarea cu intenţie a drumului public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
. . .Ar fi ilegala blocarea masinilor aflate pe piste cu mijloace improvizate ? Proprietarul sau proprietarii a 2 biciclete , puse in fata si in spatele vehiculului de pe pista , legate intre ele cu lanturi pot fi acuzati blocarea unui vehicul aflat pe pista pt biciclete ? Daca soferul taie cu clestele sau cu polizor unghilar legaturile intre biciclete , proprietarul – rii biciletelor pot sal acuze de distrugere ? Parca se pedepseste cu inkisoare !? Are clauze atenuante ca a indepartat bicicletele care ii blocau iesirea de pe pista ?

Raspunde “propietarul masini” (firma , pfa, nu conteaza), nu cel care s-a dat cu masina!!! Deci…., asa ca amenda, se imparte cu propietarul masini si cel care a condus-o!!! Cea mai buna varianta!!!

Ma bucur si eu de ideea “inventarului” . Prinde bine cate o data . La ultimul “inventar personal” aveam 6 biciclete dar nici o masina .
Poate si pe altii, daca ii ajutam sa-si faca inventarul in garaj , in urma lui, o sa ni se alature .
-Cum ???
-Luand in chirie sau cumparandu-si un bike.
-Vanatoare placuta tuturor !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.