Categories
General

Propunere din partea unui clujean

Un clujean (banuiesc ca ar fi Andrei) a propus instalarea de lifturi pentru biciclete in Cluj-Napoca, la fel ca si in Trondheim.

Articolul l-am gasit aici (poza e de nota 10 🙂 ): http://www.clon.ro/stiri/cluj/articol/un-clujean-i-a-propus-primarului-sa-instaleze-lifturi-pentru-biciclete/cn/news-20100923-12215605

Si un video cu liftul pentru biciclete din Trondheim:

5 replies on “Propunere din partea unui clujean”

Ha!

Nu ma gandeam ca asa arata liftul pentru biciclete! Tare!

O sa dau si un copy-paste al comentariului referitor la “propunerea clujeanului”, de la articolul mentionat…

Mie mi se pare o propunere foarte ok, dintr-un punct de vedere strategic; ideea are un efect secundar, dupa parerea mea, mult mai puternic si mai realizabil decat propunerea in sine. In primul rand, datorita ciudateniei ei, ca sa zic asa, stirea a ajuns in presa si tot odata la indemana mai multor oameni, promovand ciclismul si standardele conditiilor create in sprijinul biciclistilor, in alte tari. In al doilea rand, propunerea, din nou datorita “ciudateniei”, asa cum se vede si putin mai jos, incurajeaza mai multi oameni sa afirme “SA SE FACA (mai multe) PISTE PENTRU BICICLETE!”. Eu felicit initiativa!

Eu am vazut la Belgrad un lift pentru biciclisti care facilita coborarea de pe pod pe faleza si astfel nu faceai un ocol destul de lung.
Se poate …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.