Categories
General

Politisti Comunitari pe bicicleta.

Nu exista in Cluj-Napoca (si din cate cunosc nici altundeva in tara) inca asa ceva, dar sunt curios ce parere aveti referitor la acest subiect?

Care credeti ca ar fi partile bune si care credeti ca ar fi partire rele in cazul in care politistii comunitari ar fi dotati cu biciclete.

Deocamdata din cate am citit pe domnuleprimar.ro nu exista fonduri pentru dotarea cu biciclete (nu sunt sigur dar cred ca am vazut in dotare un scuter candva).

In cazul in care am strange bani (noi, biciclistii) pentru astfel de biciclete, ati fi dispusi sa donati 2-3 lei pentru a cumpara 5-10 biciclete care sa fie donate Primariei?

7 replies on “Politisti Comunitari pe bicicleta.”

Da, eu as dona in mod sigur. Politia Comunitara pe bicicleta ar fi mult mai rapida si eficienta. In plus, primaria ar fi mult mai atenta cu nevoile biciclistilor clujeni.

Mai este nevoie de un service de biciclete care sa le repare si sa le intretina. Sunt costuri suplimentare pentru care trebuie alocati bani in mod permanent. Ar putea fi o noua scuza a Primariei in cazul in care le vom dona aceste biciclete.

Cine ar putea sa repare cate o bicicleta pe saptamana? Si asta pe termen lung? E un aspect care trebuie luat in seama.

este interesanta propunerea ta, insa pe politisti i-ai intrebat daca vor sa utilizeze bicicleta in deplasarile lor prin teritoriul alocat? am avut pe la inceputu’ verii o discutie pe tema asta cu sectoristul nostru. eu, entuziast, abia imi luasem bicicleta si am deschis subiectul. stii ce mi-a raspuns, maraind printre dinti: “Da’ ce bai, noi pe biciclete si infractorii cu BMW-uri pe stradute? Unde ai mai vazut?”

Andrei a venit cu propunerea asta in ideea ca Politistii Comunitari din Cluj oricum se plimba pe jos dintr-o parte in alta, si ca ar fi mai eficient sa se deplaseze pe bicicleta dintr-un loc in altul, sa mai plaseze cate o amenda celor parcati pe piste (care sunt din ce in ce mai multe in Cluj)

Sa donez bani ca sa cumparam biciclete politistilor?
V-ati iesit din minti ?!??
Considerati ca daca ii dai prostului bicicleta o sa-si schimbe perceptia asupra stilului de viata “pe bicicleta” ? Sau ca o sa influenteze in bine aspra folosirii acestui mijloc de transport ?
Ganditi-va mai bine.
Mai bine o campanie care sa-i faca pe ei constienti de acest stil de viata si sa-i convinga… astfel ulterior, sa-si cumpere ei singuri biciclete !!!
N-au bani ?!!?!? Nu fiti atata de naivi.
Cu tot respectul, parerea mea e ca nu e o idee buna !
Nu actionati asupra cauzei: mintea ingusta si stilul prost de viata. Aste trebuie schimbate, nu acoperite.

Donez oricum destui bani sub formă de taxe şi impozite, iar Poliţia Comunitară e cam ineficientă. Primăria ar trebui măcar să incerce sa doteze câţiva comunitari cu biciclete şi să vadă care sunt rezultatele. Nu sunt bani? Bine că pentru proiecte grandomane gen stadion şi turnuri de 18 etaje sunt bani, dar pentru asta nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.