Categories
General

Aprovizionare cu fluturasi

Aici veti gasi informatii referitoare la locurile de unde puteti sa va aprovizionati cu fluturasi.

La comentarii, puteti trece numarul aproximativ de fluturasi de care aveti nevoie, si eventual un numar de telefon pentru a va contacta.

Vor exista 2 tipuri de fluturasi:

1) Pentru Marsul Biciclistilor

2) Pentru atentionarea soferilor care parcheaza neregulamentar pe pistele de biciclete.

Multumim ClipArt pentru acesti fluturasi!

UPDATE:

Am lasat fluturasi la urmatoarele magazine

Maros Bike – Manastur

Maros Bike – A. Vlaicu

Byke Service – H. Barbusse

Author – S. Albini

UMI Bike – I.C. Bratianu

Bike Sport – Manastur

Hobby Bike – E. Petrovici

19 replies on “Aprovizionare cu fluturasi”

Ar trebui adaugat faptul ca pentru fiecare tip de fluturas, exista doua variante: hartie si autocolant. Hartia se da soferului sau biciclistului in mana, direct, iar autocolantul se pune pe cadrul sau saua bicicletei, respectiv pe parbrizul masinii, atunci cand apartinatorul nu este de fata.

Asteptam publicarea locurilor de unde putem sa ne aprovizionam cu fluturasi.

Nu mi se pare deloc o idee buna faza cu autocolantele pe parbrize. Inteleg si impartasesc frustrarea, insa soferii cu abtibilde pe parbriz vor fi si ei frustrati la randul lor si ghici pe cine se vor razbuna? Pe biciclisti, in trafic.

Cred ca solutia ideala este respectul reciproc intre biciclisti si soferi, si de aceea cred ca un fluturas pus sub stergator e suficient si isi va atinge scopul fara efecte secundare nocive pentru ceilalti biciclisti.

De obicei fluturasii de la stergator sunt ignorati, sau chiar mototoliti fara a fi cititi.

Autocolantele se dezlipesc foarte usor de pe geam, si pana il dezlipeste soferul, are timp sa citeasca mesajul. Cam asta e ideea.

avem nevoie (deocamdata) de cca 100 de fluturasi (in care puteti include si autocolante!cat de multe!)

va multumim din suflet!
aveti tot respectul nostru!

asociatia UzinaDuzina
lala si liviu

Iancu, de la cei care parcheaza aiurea peste banda de biciclisti si trotuar nu te poti astepta la respect reciproc. Respectul reciproc se poate obtine prin educatie iar educatia se poate face cu autocolante. Fluturasii sunt aruncati pe jos de obicei.

Da da, cu adeziv pe spate sau fara , facem pe MUTU si le dam in mana sau lipit direct pe parbriz……faina idee. Eu am pus deja 2, ca atat am avut. Unul in Centru la ceva insi facand reclama la ceai, numere de Bucuresti, of course, iar celalalt la Orange pe o masina alba cu nr de MAI….stitzi voi cine sunt ei……BAFTA si mai vrem fluturashi

Cred ca “Marsul” de marti e cel mai potrivit moment si los pentru impartirea de autocolante si fluturasi. Practic toata lumea care e interesata de asa ceva va fi acolo. Eu voi fi!

fluturasi exista in majoritatea magazinelor de biciclete, dar nu sunt foarte insemnati ca si numar. vom face din nou o comanda, si speram ca in maxim 2 saptamani sa ii putem distribui din nou in magazinele de biciclete.

cu urmatoarea aprovizionare ma apuc si eu de lipit fluturasi,deja e strigator la cer…cam 1 data la 10 ture pe eroilor gasesc pista goala…in rest cel putin 2-3 masini…politistii nu sunt in stare sa faca nimic,mai trec si eu ocazional pe-acolo…daca ar sta cei de la ridicari pe eroilor la pista de biciclisti ar scoate o gramada de bani…numai ca e greu pentru ei sa gandeasca atata…

50 fluturași vă rog
și eu zic nu e soluția cea mai bună să fii la fel de agresiv, lipind abțibilde
oricum, e categoria aia de șoferi, pe care nici drujba nu i-ar învăța minte,
pentru că nu au cu ce percepe,
e o parte a sociatății și asta, timpul va schimba, generețiile, nu oamenii per se…
0730-603830, str. Brassai nr. 7, in curte, la parter
http://www.area3.ro

Autocolantele sunt o idee bună, eu am mai practicat sportul ăsta. Pot să spun că:
– ideea de a da în mână fluturaşul nu e o idee bună. Te alegi cu înjurături şi ameninţări şamd. am avut multe evenimente când le-am bătut în geam la şoferii de pe pista de biciclete. Cel mai grav s-a soldat cu un şofer care alerga după mine prin centru şi mă prindea la stop şi mă trăgea de mână să mă poată lovi…şi îmi părea rău că nu am spray de autoapărare.
– ideea de a le lipi e ok, dar trebuie lipite FIX în unghiul de vedere al şoferului.
– Eviterea contactului direct cu şoferii e de încercat. De obicei sunt violenţi.

Acestea fiind aspuse, vreau şi eu vreo 30 de fluşturaşi. Pentru când mi se gată ăia făcuţi la imprimantă.

Cei de la ClipArt ne-au mai facut 1000 de bucati, si voi aduce cu mine maine la intalnire fluturasi. O sa am suficienti pentru toata lumea 🙂

Baieti m-ati c-am ocolit in ultima vreme . De ce nu va mai inghesuiti la fluturasi ???
O fi frig afara ? Va astept sa va mai impart , mai sunt de trebuintza si iarna ,altfel ” se molescsc iar soferii aia … … … !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.