Categories
General

Intrebare: La ce e buna pista pentru biciclisti?

Raspuns: http://www.flickr.com/photos/39913615@N06/sets/72157620779804906/

Trist, nu?

6 replies on “Intrebare: La ce e buna pista pentru biciclisti?”

din pacate chiar si sambata dupamasa nu te poti deplasa linistit pe asa numitele “piste pentru bicilisti”.Si daca ii atragi atentia soferului el te baga peste tot sau pur si simplu nu te ia in seam.

Oh pai clar. Acolo pe langa fostul stadion U () e plin de masini parcate pe trotuar si pe banda provizorie pentru biciclisti care trece pe acel trotuar. Vin oamenii cu copii in parc de ii aduc cu masina sau au treaba in zona si parcheaza toate masinile pe trotuarul acela. Fara stalpi care sa blocheze accesul masinilor pe acel trotuar este inutila banda pentru biciclisti – abia pot s-al foloseasca pietonii.

Banda provizorie de pe langa terenul de antrenament de pe latura vestica a curtii cu stadionul, de pe strada Uzinei Eelctrice, spre capatul cu podul Garibaldi este trasata pe unde e cel mai rau asflatul si plin de gropi – cand ploua se fac balti.

Vezi ca la sondajul cu “În cazul în care vor fi trasate pistele temporare pentru biciclisti în Cluj-Napoca, le vei folosi?” sunt cam ambigue variantele de raspuns. Eu voi folosi pistele temporare de biciclisti cu conditia ca acestea sa fie functionale. Majoritatea nu sunt. Le-au facut oare doar asa ca sa le faca? Poate ca era mai bine daca nu risipeau vopseaua. Faptul ca au marcat banda de biciclisti de pe Eroilor, care este relativ functionala, e totusi un pas inainte. Acea banda va fi cu adevarat functionala cand se vor instala cuburile ce blocheaza accesul autoturismelor pe zona pietonala.

Un post bun, la obiect!. Urmeaza sa se remedieze aceste neajunsuri in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.