Categories
General

Noutati de la Mihai si din oras

Azi l-am vazut pe Radu Mititean impreuna cu un tip (banuiesc ca era de la Primarie) pedaland pe langa FSEGA, cred ca pun la punct detaliile legte de pistele pentru biciclisti din acea parte a clujului.

Azi depun la Primarie cererea pt. marsul de sambata. Sper sa fie totul ok.

Adi Dohotaru m-a anuntat de aparitia unui nou articol in Cetateanul Clujean:
http://www.cetateanulclujean.ro/articol.php?id=912

Si avem din nou vesti de la Mihai Udvar:

Dragi biciclisti clujeni si nu numai,

Ieri si azi am avut deosebita placere sa pedalez pe pista de biciclisti care merge de-a lungul Dunarii de la Passau(eu de la Linz) pana cred ca la Budapesta(eu acum in Vienna).Nu va pot descrie ce minunatie de pista ii asta.Vantul bate tot timpul din spate,asfaltul e brici,tot ce e pe drum e ”bike friendly”…ce sa mai vrei.Numa cand vad asemenea chestii(si multe alte ce-am mai vazut pe drum)imi dau seama cat de innapoiata ii Romania.Nici nu-mi vine sa ma mai intorc la claxoanele de zi cu zi si la injuraturile din toate partile de care un biciclist are parte in romania.Sunt profund mahnit gandindu-ma la ce o sa regasesc acasa.Sper ca toti sa ajungeti prin locurile astea…si sa nici nu mai plecati.In 2 zile am sa postez si poze din Vienna caci mai stau 2 zile aici.

dezgustat si fara dor de casa,

Mihai

Traseul pentru Sambata: Parcul I.L. Caragiale, Memorandumului, G. Cosbuc, Uzinei Electrice, Pista pentru biciclisti de pe malul Somesului, Bd. 1 Decembrie 1918, Miraslau, Fantanele, O. Goga, Dragalina, Horea, Pta. Garii, Caii Ferate, Traian, Bucuresti, Fabricii, Pta. Marasti, Bd. 21 Decembrie 1989, Pta. Unirii, Bd. Eroilor.

One reply on “Noutati de la Mihai si din oras”

pacat ca nu i intereseaza pe cei care ar putea face schimbari in privinta asta dintr-o simpla miscare….. deaceea suntem noi atat de inapoiati si de aceea ti-e mai mare dragul sa ramai pe pistele Europene!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.