Categories
General

Sambata avem un nou mars pe biciclete

Sambata avem un nou mars pe biciclete. Andrei, unul dintre organizatori a venit azi la marsul organizat cu ocazia zilei mediului si ne-a invitat sa luam parte la marsul liceenilor. Am primit un mail de la el si vi-l arat si voua sa vedeti despre ce este vorba:

Salut! Suntem un grup de liceeni dornici de a milita pentru un Cluj mai curat si mai nepoluat. Pentru asta, am dorit sa organizam un mars cu bicicletele prin oras.

La marsul de joi am vazut ca ploaia i-a cam speriat pe biciclistii clujeni. Dupa ce marsul din 31 mai a fost anulat din cauza alegerilor, ploaia din data de 5 a pus capac. Propunerea mea e sa nu va dati batuti, ci sa continuati sa militati pentru mersul pe bicicleta. Va invit pe cat mai multi sambata, 7 iunie sa va luati revansa si sa aratati clujenilor cat de importanta si eficienta este bicicleta. Va astept in data de 7 in fata magazinului Central la ora 9:00 cu bicicletele voastre. Plecarea va fi la ora 9:30 si va avea urmatorul traseu:

Mag. Central – P-ta Mihai Viteazul – Str. Cuza Voda – P-ta Avram Iancu – P-ta Cipariu – B-dul Nicolae Titulescu – Str. Unirii – Str. Al. Vaida Voievod (cu o oprire de aprox. 15 minute la Iulius Mall, timp in care vom imparti fluturasi) – Str. Theodor Mihali – Str. Aurel Vlaicu – B-dul 21 Decembrie 1989 – Str. Memorandumului – Str. Motilor – Str. Mihai Eminescu – Str. Iuliu Hossu Cardinal (cu o oprire in Parcul Central, unde din nou se vor imparti fluturasi) – Str.
George Cosbuc – Aleea Stadion – Str. uzinei Electrice – Str. Garibaldi – P-ta 14 Iulie – Str. Octavian Goga – Str. Ţebei – Str. Eremia Grigorescu – Str. Donath – Str. Miraslau – Str. 1 Decembrie 1918 – Str. Garibaldi – Splaiul Independentei – Str. Plopilor – Calea Floresti – Centrul Comercial “Polus Center”.

Sper ca vremea va tine cu noi. Grupul nostru are marsul aprobat de primarie, politia rutiera si jandarmerie. Va astept pe cat mai multi!

5 replies on “Sambata avem un nou mars pe biciclete”

hai sa mergem cat mai multi ca merita!!!!sa sustinem bicicleta in cluj! doar ce avem de pierdut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.