Categories
General

Mici schimbari de plan.

Din cauza ca in weekendul acesta sunt votarile, si politistii sunt pe la sectiile de votare, Politia Rutiera nu ne-a dat Ok-ul pentru marsul de sambata. Asa ca acesta nu va mai avea loc in mod oficial. Adica eu nu voi mai fi organizatorul, nu va veni politie cu noi si nici jandarmerie, nu se va merge pe traseul stabilit dinainte.

Cine doreste sa iasa la plimbare cu bicicleta este binevenit, dar fiecare se plimba pe proprie raspundere (pe barba sa) si pe unde doreste. Deocamdata nu exista legi care sa interzica plimbarea pe bicicleta sambata dinainte de votare la amiaza 🙂

Dar pentru ca am anuntat mass-media, eu voi fi prezent la ora 12 in parc si voi povesti cu cine are chef de povesti. Radu Mititean va veni (sper) si el pentru ca are de impartit niste fluturase legate de biciclete, asa ca cei care vor fi prezenti vor primi niste informatii proaspete legate de domeniul nostru de interes

Apoi imi iau bicicleta si poate fac o plimbarica prin centru apoi ma urc pe cetatuie sa asist la UpDown cup.

Cine doreste sa vina, o va face pe proprie raspundere, marsul fiind anulat.

Imi pare sincer rau pentru toata treaba asta. Ne vedem oricum in 5 iunie la marsul organizat de ziua mediului si ne luam atunci revansa.

Si dupa cum vad e deja TRADITIE, in ultima sambata din luna se intalnesc biciclistii clujeni in Skate Park si apoi se plimba prin oras. Fie ca avem sau nu aprobare, traditia ramane si este respectata de catre biciclistii clujeni.

10 replies on “Mici schimbari de plan.”

Oricum ma dau zilnic “pe barba mea”, deci cred ca ma pot da si sambata la fel.:) Ramane cum am stabilit!:) Pe sambata! Pa pa.

corect, ne vom baza pe spontaneitatea celor care vor fi in parc la 12 🙂

Cei de la Clon.ro si cluj express m-au sunat si le-am explicat si lor cum sta treaba cu marsul de sambata. mi-au spus ca nu e singura manifestatie care n-a primit aprobarea si ca si parada delahoya a fost anulata pe motiv ca n-au primit aprobare.

maine cred ca va aparea articolul si in ziar.

oricum nu uitati ca tura oficiala este in data de 5 iunie (joi cred ca pica)

Fara organizare plimbarea nu a iesit prea bine. Se pare ca spontaneietatea nu ne caracterizeaza 🙂

Ce m-a deranjat cel mai tare este faptul ca persoanele care au mai ramas la plimbare au venit cu ideea ca e Critical Mass si ca ne-am adunat sa protestam si sa incalcam legea sau sa blocam banda… etc.

Cred ca ar trebui sa facem niste fluturasi in care sa fie scrise regulile de circulatie pentru biciclisti si intentiile reactie in lant. Ce ziceti?

ar fi o idee buna.

eu am tot incercat sa explic care e scopul marsurilor dar nu toata lumea prinde ideea

Neaparat trebuie comunicate regulile jocului. Poate ca in scris va fi mai bine deca verbal… decat nu pricep vorba buna. Din pacate din cauza lor CM devine neplacut… Eu n-am chef sa ma amestec cu tot felul de neseriosi care sunt la fel de indisciplinati in trafic ca orice sofer de curier mereu intarziat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.