Categories
General

Bike: plaYuri cicliste – proiectul

In urma cu vreo saptamana m-a contactat Ion Cosmovici si m-a intrebat daca nu as dori sa particip la un proiect.

Long story short: cativa studenti scriu o carte despre un subiect ales cu mare grija, prin metoda S4T (merita citita). Subiectul ales este “bicicleta” si eu am fost ales consilier la redactarea acestei carti.

Ideea e in felul urmator:

Se alege redactia (studentii, consilierii, consultantii), se alege tema cartii, se deschide un blog, se posteaza un numar de intrebari (6-8 intrebari) bine gandite si structurate, la care vizitatorii raspund.

Ei bine dupa o anumita perioada, blogul este inchis, raspunsurile sunt periate si aranjate, si impreuna cu intrebarile sunt tiparite intr-o carticica.

Pentru a tipari carticica studentii trebuie sa-si gaseasca sponsori, si sa se descurce pe cont propriu.

Cartea despre biciclete “plaYuri cicliste” o puteti vedea aici: http://bike.students4tomorrow.net, sunt puse primele 3 intrebari, si va rog sa intrati si sa postati comentarii, raspunsuri la intrebari (veti aparea in carte).

Astfel ajutam proiectul sa creasca.

Intrebarile sunt simpatice, asa ca astept sa intrati si sa raspundeti si voi la intrebari.

One reply on “Bike: plaYuri cicliste – proiectul”

“1001 povesti cu roti” este o carte online care ulterior va fi publicata. Sunt invitati sa scrie biciclisti de orice varsta si orice profesie, in special liceeni si studenti.

Bicicletele de azi sunt mai mult decat viteza, adrenalina si sanatate: devin un simbol al studentului si al adultului activ, un simbol al viitorului.

“1001 povesti cu roti” vrea sa redea o experienta bine cunoscuta in diferite tari europene si pe alte continente, prin ochii biciclistilor din Romania: o colectie de povesti, impresii si sugestii practice ce prezinta partea benefica si creativa a vietii traite pe bicicleta.

Va asteptam sa rulam spiritul bicicletei la 1001 roti!

Semnat,
Redactia “1001 povesti cu roti”

Proiect realizat de S4T cu sprijinul HotNews.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.