Categories
General

Ultimele pregatiri pentru Reactie in Lant 8

Maine are loc a 8-a editie a Marsului Biciclistilor Clujeni, asa ca azi am fost la Maros Bike sa stabilim ultimele detalii legate de premiu (o bicicleta). Maine dupa mars o vom oferi cuiva. Vom vedea cui 🙂

Ieri m-a sunat Raluca Bugnar de la Cluj Express, si azi a aparut in ziar un mic articol legat de marsul de maine, si 2-3 cuvinte referitoare la marsul organizat de Ziua Pamantului. Tot Raluca Bugnar a publicat si un interviu cu Mihnea Blidariu de la Luna Amara legat de biciclete 🙂

Ieri am remodelat putin site-ul, si incerc sa il fac cat mai acceibil si cat mai informativ cu putinta. Totodata am adaugat niste poze de la Ziua Pamantului (multumesc celor care mi le-au trimis)

Ii multumesc lui Andrei Cosmovici pentru sugestii; le voi publica intr-un post viitor si vom discuta pe marginea lor.

Asa ca maine ne vedem in Skate Park, pe la 16-16:30 si la 17:00 pornim in tura. Traseul este urmatorul:

Skate Park (pornim la ora 17:00), Emil Isac, Calea Motilor, Calea Manastur, Izlazului, Primaverii, Bucium, Bd. 1 Decembrie 1918, Mamaia, Dragalina, Horea, Caii Ferate, Oasului, Fabricii, Sens Giratoriu Marasti, Teodor Mihali, Al. Vaida Voievod, Unirii, Bd, Titulescu, Cipariu, Pta. A. Iancu, Cuza Voda, I.P.Voinesti, Pta. M. Viteazu, Ferdinand, Skate Park (sosire la ora 19:30 – 20:00)

Avem putin de pedalat, dar sper sa fim vazuti de cat mai multa lume.

Trimiteti stirea prietenilor, si rugati-i si pe ei sa o trimita mai departe, asa vom strange din ce in ce mai multe persoane la marsuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.