Categories
General

Traseul pentru Reactie in Lant 8

Traseul propus pentru 26 aprilie 2008 (ultima Sambata din Aprilie):

Skate Park (pornim la ora 17:00), Emil Isac, Calea Motilor, Calea Manastur, Izlazului, Primaverii, Bucium, Bd. 1 Decembrie 1918, Mamaia, Dragalina, Horea, Caii Ferate, Oasului, Fabricii, Sens Giratoriu Marasti, Teodor Mihali, Al. Vaida Voievod, Unirii, Bd, Titulescu, Cipariu, Pta. A. Iancu, Cuza Voda, I.P.Voinesti, Pta. M. Viteazu, Ferdinand, Skate Park (sosire la ora 19:30 – 20:00)

Pe scurt, pornim din centru, urcam in Manastur, coboram in Grigorescu, trecem pe la Gara apoi prin Iris, ne intoarcem catre Marasti, urcam in Gheorgheni, trecem prin Cipariu, prin Pta. A. Iancu, prin Pta. M. Viteazul si ne intoarcem in Skate Park.

E cel mai lung traseu de pana acum, si eu sper sa vina cel putin 500 de persoane cu biciclete la aceasta editie. Vreau sa fie o plimbare in care toata lumea sa se simta bine.

Dati mesajul mai departe cunoscutilor, astfel vor afla si ei despre marsurile biciclistilor, si speram sa participe din ce in ce mai multa lume la aceste marsuri lunare.

Trimiteti mass-uri pe Yahoo, pe MSN, pe mIRC, pe meebo, pe ICQ, pe Skype, pe huburile din retea, pe listele de grupe de la facultati, peste tot 🙂

Si sa nu uitam ca inainte de acest mars din 26 Aprilie, va avea loc o editie speciala, de Ziua Pamantului, in 22 Aprilie (marti de la ora 18:30 – Sala Sporturilor “Horia Demian”), detalii gasiti AICI

12 replies on “Traseul pentru Reactie in Lant 8”

din pacate “plimbarile” se fac sambata cand multi (?) altii care ar participa sunt plecati din oras…

intradevar vinerea oamenii inca lucreaza…

Oare e chiar asa de important sa parcurgem zona Oasului? Nu de alta, dar e nasoala rau, drumul e foarte prost, cu trafic greu si praf. Nu mi se pare o alegere buna pentru o plimbare placuta, de fapt e ultimul loc din Cluj in care m-as plimba cu bicicleta.

Florin: Conform traditiei (marsul are loc in fiecare ultima zi de Sambata din luna) am ales data de 26 in urma cu vre-o 6 luni cand am facut planificarea marsurilor pe intreg anul 2008. Stiu ca se apropie sarbatorile, dar sper ca intre vopsitul oualor si coacerea cozonacului sa isi gaseasca toata lumea un pic de timp liber si sa vina sa pedaleze alaturi de noi. In 29 Decembrie 2007 am fost 2 participanti la mars, dar l-am tinut!

florin: Multi mi-au spus ca vineri ar fi o zi potrivita pentru aceste marsuri, dar multi lucreaza. In viitor s-ar putea sa schimbam putin “traditia” si sa incercam o editie sau doua sa le organizam vinerea, si vom vedea ce se intampla. poate chiar de luna viitoare.

Iancu: Ne-am propus sa introducem in traseu cartiere prin care n-am fost pana acum. Bicicleta poate fi folosita si de cei din Iris nu doar de cei din centru, sau din alte cartiere, si trecand prin cartierul Iris le putem arata ca se poate si pe 2 roti, nu numai pe 4 🙂 Stiu cum e cu traficul acolo, dar eu cred ca va fi totul ok. Pe de alta parte, in editiile trecute lumea s-a plans ca traseul a fost prea scurt, asa ca de data asta am incercat sa-i satisfac si pe cei dornici de pedalat. Vom merge incetisor, astfel incat lumea sa nu oboseasca, ci sa se simta bine pe bicicleta.

adi: iti multumesc pentru emisiune, am scris un post separat si am dat link catre postul tau, pentru a asculta emisiunea. sper sa mai existe in viitor si alte emisiuni ca si cea de aseara, pentru ca avem multe de povestit 🙂

Zau ca-mi pare rau ca nu exista consens pentru derogare la editia 8, sa se tina vineri. Eu sigur n-o sa mai fiu atunci in oras si mi-e extra ciuda ca traseul va fi lung, variat si participantii in numar mare. In orice caz, succes si voie buna tuturor!

Inteleg si faptul ca vinerea unii lucreaza, dar si o programare de sambata dar la alta ora, exemplu 12:00, mi-ar fi dat mai multe sanse sa fiu prezent, asa nu prea am si mi-e ciuda si mie ca ratez un traseu lung cu multi particpanti.

helloo. nush dak is singuru’ in situatia respectiva dar ultima sambata cade cam de pasti, so, i’l be going home. in alte cuvinte dak sunt mai multi care nu pot participa din aceasta cauza nu ar fi mai bine sa reprogramam tura.
toata stima

si eu am Pastele Duminica, stiu ca e situatie cam nasoala, dar tura nu se poate schimba, am depus deja hartiile la primarie si data e batuta in cuie.

poate in Mai o sa fie mai multa lume prin zona si o sa fie totul ok atunci 🙂

[…] Kedden pedig, a Föld Napján, bicikliztünk anyával és apával. Nagyon élveztem, de egyszer csak elálmosodtam, s lekoppant a szemem… meg a fejem… Kis szundi után ismét daloltam a nekem beállított ülésen. Szombaton is megyünk! […]

Majoritatea clujenilor care au posibilitatea sa aleaga intre a cumpara o masina sau o bicicleta lucreaza vineri pana cel putin la 6PM. Daca s-ar muta data pe vineri ar insemna ca actiunea e destinata in special studentilor care pleaca in weekend la parinti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.