Categories
General

In direct la Radio Cluj

Aseara de la 19:00 am fost la Radio Cluj, unde am discutat pe tema bicicletei, ce s-a facut pana acum si mai ales ce este de facut in continuare. Am ramas placut surprins dupa emisiune, de rezultatul ei, si speram ca in curand se vor vedea schimbarile si in oras.

Sper sa primesc cat mai rpd inregistrarea, si sa o pun pe site sa puteti asculta si voi ce am povestit.

Ceea ce e si mai interesant s-a intamplat dupa emisiune, cand impreuna cu Radu Mititean ne indreptam catre casa si povesteam una-alta despre … biciclete, si am vazut un domn (veti vedea mai incolo de ce e domn, din punctul meu de vedere, desigur) care isi stergea farurile de la Logan si apoi a dat sa urce in masina, masina care era parcata oblic si ocupa o buna parte din trotuar.

I-am spus acelui domn ca nu a parcat bine, si ca ocupa trotuarul, care ar trebui sa fie al pietonilor. Desigur dansul s-a revoltat, si s-a enervat pe noi pentru ca am indraznit sa-i atragem atentia, dar Radu si-a pastrat calmul, si i-a explicat ca nu e bine ce a facut. Domnul ne-a injurat si s-a urcat in masina si a plecat.

Noi eram aproape de Profi in Grigorescu, si ne-am mai oprit apoi la colt de strada sa mai povestim (imi place la nebunie sa stau la povesti cu Radu, sau sa citesc ce scrie pe net,  pentru ca mereu invat ceva nou si interesant) iar dupa aproximativ 10-15 minute am observat cum Loganul opreste in parcarea de la Profi, si acel domn se da jos din masina si vine la noi.

Si ce credeti ca s-a intamplat?

E prima oara din viata mea cand am patit treaba asta, si cu siguranta n-o voi uita, si i-am spui si lui Radu ca eu am vazut si patit multe, dar asa ceva niciodata.

Ei bine, acel domn a venit si si-a cerut scuze pentru comportamentul sau de mai devreme. S-a uitat pe unde suntem, si a mers acasa, si-a lasat cumparaturile si s-a intors cu speranta ca mai suntem in zona, pentru a-si cere scuze.

E adevarat ca a gresit, a parcat masina si pe trotuar cand n-ar fi trebuit, e adevarat ca altul la 3 m distanta era parcat cu totul pe trotuar, e adevarat ca mai erau alti 100 in situatia data, dar el a fost la masina si a trebuit sa-i spun ce aveam pe suflet.

Am ramas impresionat de gest. Il felicit, si apreciez ce a facut, si stau sa ma gandesc cati dintre noi am fi procedat la fel, in situatia data.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.