Categories
General

A trecut si a 8-a editie cu bine

Deoarece sunt Sfintele Sarbatori de Paste, multi au fost plecati din Cluj, s-a vazut si pe strazi ca nu prea era lume. Multi mi-au spus ca e oarecum si vina mea pentru ca nu am schimbat data, dar pentru ca sa ramana traditia am lasat sa fie ultima sambata din luna cu riscul de a fi mai putini participanti decat de obicei.

Asa ca au fost in jur de 120 de participanti la mars, cu mic cu mare, si persoane de 60 de ani, dar si prichindei de 7-8 luni 🙂

A fost cel mai lung traseu de pana acum, la sfarsit am aflar ca au fost cu putin peste 23 de kilometri. Viteza a fost intre 10 km/h si 15 km/h. Au fost si comentarii ca mergem prea repede, au fost si comentarii ca mergem prea incet, dar asta e, nu ai cum sa-i multumesti pe toti 🙂

Au fost si vreo 2-3 cazaturi, am aflat ca unii si-au prins rotile de la bicicleta in sinele de la tramvai si au cazut. Asa ca aveti mare grija pe langa sine, cum circulati sa nu patiti vreo boacana si voi. Altii s-au bagat aiurea printre alti biciclisti si astfel au cauzat neplaceri. Si eu era sa cad pentru ca erau niste pustani fix in spatele meu fara sa pastreze o distanta cat de mica si nu prea aveam loc de manevra din cauza asta.

Surpriza a constat intr-o bicicleta oferita de Maros Bike, si nu am divulgat detalii pana dupa mars, cand i-am rugat pe cei care au biciclete “naspa” sa le etaleze in fata noastra si am ales un juriu ad-hoc (Mihnea, Alexie si Mircea) care au ales din cele mai naspa biciclete vreo 6 biciclete la care le-am
atribuit cate un numar, si am introdus apoi 6 bucatele de hartie numerotate de la 1 la 6 intr-o sapca si am extras un numar, si acea bicicleta a fost inlocuita cu una noua.

De indata ce voi avea pozele le voi pune pe site si veti vedea si voi care au fost cele mai naspa biciclete, si care a fost inlocuita. In viitor vom mai desfasura astfel de mici evenimente, care sper ca vor atrage cat mai multi participanti la mars 🙂

Le multumesc celor de la Maros Bike pentru sponsorizare!

Politia Rutiera a fost alaturi de noi si de aceasta data, astfel n-a trebuit sa stam la stopuri si nu s-a rupt coloana. Le multumesc pentru ajutor. Este mult mai relaxant cand stii ca e cineva cu tine care te protejeaza de eventualele pericole ( cel putin din punctul de vedere al organizatorului 🙂 ). Pacat ca multi nu privesc astfel situatia. Ei n-au venit acolo sa ne incurce planurile, ci dimpotriva sa ne ajute.

Ca de obicei, dupa mars am fost in zona la un pahar de vorba, de data asta n-am mai mers in 420 ci la Ingeri, nu mi-a placut deloc locul dar asta e, pe viitor vom merge pe Eroilor cum am stabilit.

Si dintr-o vorba in alta am ajuns la concluzia ca ar fi misto ca la 2 saptamani sa facem cate o iesire in jurul Clujului, la maxim 50 km distanta, pe cate doua zile. Matei Domnita mi-a spus ca au un grup pe yahoo fotocj unde au facut inventarul cu locatiile misto din jurul Clujului care sunt mai aproape de 50 KM, si ar fi misto sa mergem sa le vedem pe rand, o zi incolo pe bicicleta, apoi dormim in corturi si apoi alta zi inapoi. Asa ca vom avea cate un weekend plin de peripetii.

Acu am primit si LINK-ul de la Matei, si puteti intra si voi sa vedeti despre ce e vorba, este o discutie cu link-uri catre albume foto din acele locuri. Abia astept sa ne apucam de aceste ture. Sunt curios cati vor dori sa participe.

Doua locuri misto, recomandate de Matei sunt:

Laguna Albastra Aghires si Lita cu cetatea

Ar mai fi rezervatia de stuf de la Sic (cica e super misto si acolo) si altele … dar le vom lua pe rand, si le vom vizita pentru ca merita, mai ales acum ca vine vremea faina.

Astept parerile voastre.

Si era sa uit, Luni28 Aprilie 2008, va fi o tura in afata Clujului. Cine doreste sa participe sa mearga la ora 10 dimineata la podul de la iesirea catre Oradea si la fata locului se va stabili destinatia.

3 replies on “A trecut si a 8-a editie cu bine”

ashadar am plecat multi si ne-am despartit in tarnita.cursieriisti au luat-o spere belis,a fost frumos si obositor ne-a prins si un pic de ploaie,avem si poze dar nu stiu daca vrea Gez sa le puna pe site

Asa e. Am fost in 3 grupuri pana la urma, din motive de (dez)organizare.

Noi am fost pana la baraj, cei cu cursiere au tinut-o pe drum, ceilalti tot prin zona. Am si eu poze pe undeva, dar doar de la prima parte.

Daca e voie, pun macar un link pe aici 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.