Categories
General

Fluturas pentru editia urmatoare.

Avand primul fluturas (din Septembrie si Octombrie), m-am gandit sa-l modific (data si site-ul) si sa-l folosim pentru a face putin BUZZ printre biciclistii din Cluj.

Il uploadez, astfel oricine il poate folosi. Am scos culorile din el, astfel se va folosi doar tus negru pentru imprimarea fluturasului.

Daca stiti prin oras niste xerox-uri ieftine si de calitate, poate tragem la xerox si apoi ii taiem si ii impartim.

Voi avea nevoie de ajutor pentru a imparti fluturasii prin oras, cine e dispus sa ma ajute, sa ma contacteze (la contact aveti mai multe optiuni pentru contact) sau puteti sa dati un comentariu la acest post.

Gez

critical mass fluturas februarie critical mass cluj

(Pentru a-l salva dai click dreapta pe imagine apoi click pe Save Image as …)

5 replies on “Fluturas pentru editia urmatoare.”

Da da da… eu doresc sa ajut la impartirea fluturasilor, ultima data cu lizu am lipt cateva flyers pe biciclete, si mai este simpatic conversatiile la lumina rosie cu ceilalti pe bike.

stiti cumva melodii n legatura cu biciclism, ca si Queen: Bycikle? ca sa fie muzica data vitoare…astept mult!

Ok Szende. Luni dupamasa iti scriu un mail unde sa ne intalnim, si o sa vin sa-ti dau niste flyere sa ai si tu cu Lizu sa imparti. ok?

Eu cu inca vre-o 3 prieteni am fost azi prin oras, prin parcuri si am impartit vre-o 50 de fluturasi pe la oameni, si am pus si pe biciclete pe unde le-am vazut parcate.

Am o propunere de facut.Mama prietenei mele este farmacista.Ai fii de acord ca in schimbul unei cutii de masti chirurgicale sa postezi pe reactieinlant.ro undeva o mica poza,ca un fel de publicitate?Ma gandeam ca am putea purta toti masti dinalea ca acuma decand cu caldurile astea ii un praf in oras de il simti si intre dinti.Au mai facut si altii chestia asta,ma gandesc ca ar fii o treaba buna…asa sa avem toti nu numa cativa.

Da, chiar ma gandeam ca voi face o pagina cu SPONSORI. Si acolo ii voi trece pe toti cei care ne ajuta.

Numai ca nu stiu exact cati oameni vor veni, si nu vreau sa fim mai multi oameni decat masti. Ideea e super, pentru ca si eu ieri am fost prin oras cu bicicleta sa impart fluturasi si e un praf de la masinile astea, ceva de nedescris.

Mama mirunei a dat unda verde pentru 50 de masti chirurgicale.Cum facem Geza?Ca o sa avem mai mult de 50 de participanti.Ma gandesc sa promovam un mesaj care sa indrume oamenii sa mearga la farmacie si sa cumpere masti,si care chiar nu isi vor permite le dam noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.