Categories
General

Primele impresii

A 5-a editie Critical Mass in Cluj-Napoca a fost un real succes. Nu am avut timp sa ii numar pe toti, dar au fost in jurul a 50 de participanti (poate chiar mai multi)

A fost o domnisoara (am aflat si cum se numeste: Fülöp Noémi) de la www.transindex.ro si am schimbat doua vorbe cu ea, astept cu nerabdare articolul de pe site.

Radu Mititean nu a putut ajunge la aceasta tura, el fiind undeva prin Dobrogea, lucreaza la un proiect legat de piste/trasee de biciclete de-a lungul Dunarii daca nu ma insel (il invit sa ne explice pe larg despre ce e vorba)

Astept pozele/filmuletele pe care le-ati facut la aceasta tura (si nu numai)

Ca si o noutate, la aceasta tura am fost insotiti de un echipaj al Jandarmeriei Romane, a stat frumos dupa noi, cu girofarurile pornite, astfel soferii mai nervosi n-au avut ce sa faca si au stat calmi. Nu s-au auzit atatea claxoane ca si la turele anterioare, si a fost o plimbare relaxanta de-a dreptul. M-as bucura ca si pe viitor sa fie alaturi de noi pentru ca se simte diferenta!

Dupa ce am incheiat tura, m-am dus si le-am multumit pentru ca ne-au ajutat.

Tin sa multumesc celor care au participat si au fost alaturi de noi chiar daca afara a fost destul de frig.

Later Edit: Am uploadat cateva poze: aici (10x Iustin, Traian, Mihai & Miruna)

9 replies on “Primele impresii”

salut!

a fost prima mea participare la actiune si mi-a placut tare.:) nu ma asteptam sa fim atatia. sper sa pot participa si luna viitoare. si mai ales mi-a placut partea de dupa actiune.:) un mic grup am fost prin hoia si apoi ne-am oprit la un pahar de poveste in albinuta. tare dragut a fost.:)

la mai mare!:)

Cu siguranta am fost mai multi de 50. Si pe luna viitoare vom mediatiza si mai mult evenimentul, si ma bazez si pe cei care au participat sa dea sfoara-n tara, si sa anunte prietenii, amicii, cunoscutii sa vina si ei.

As fi vrut si eu sa mai mergem macar o tura, dar ma durea destul de rau piciorul stang si n-am fortat nota.

Va trebui sa alegem un local unde sa incapa multa lume, si dupa fiecare tura sa mergem acolo si sa mai povestim, sa mai bem un paharel de SUC and stuff, sa vedem ce a fost bine, si ce nu, si ce se poate inbunatati si cum.

Va astept si tura viitoare!

Sper ca data viitoare sa fie mai multi PARTICIPANTI dar mai ales sa marim traseul, ca mi s/a parut scurt
propun sa trecem si prin cartierele MARASTI si MANASTUR

De obicei e mai lung traseul, dar din cauza faptului ca eram accidentat, si era si destul de frig afara, am ales un traseu mai scurt.

Tura viitoare va fi mai lung.

Wo oOoooO HOoOOoo

jajj, nu puteti sa credeti ce bucuroasa sunt,nu-mi trece zambetul… soare si motivatie si mai ales Critical Mass extra pana-n padure si inapoi cu albinutze sioameni frumosi? cat mai trebuie sa dormim pana ocazie urmatoare?
pana atunci “clacsonati” si noroc on the highways!

ggl, orice ajutor e binevenit, mai ales la mediatizare and stuff. mailul e trecut aici la contact, am si id de yahoo, si tot ce e nevoie.

Robi, multumesc pentru link, acum il voi posta la “In Presa” si atata timp cat e legat de ciclism, cred ca toata lumea e interesata de articol. Daca doresti, poti sa-l traduci, si-l voi posta aici pe site. Sau daca e altcineva care stie bine Magyarul, si doreste sa traduca articolul, il/o rog sa o faca, si sa ma anunte cand e gata.

mai sunt 3 saptamani pana la tura viitoare, astept propuneri pt traseu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.