Categories
General

Rusine pentru Monitorul de Cluj

Azi dimineata cand am luat ziarul la rasfoit ma uit pe pagina a 2-a si raman uimit de indata ce citesc titlul cu litere de-o schioapa: Bicicliștii mai lipseau!

Articolul de pe online il gasiti aici: http://www.monitorulcj.ro/actualitate/12347-biciclitii-mai-lipseau

LATER EDIT: Spre surprinderea mea, acest articol a mobilizat un numar mare de biciclisti din Cluj astfel la marsul de ieri s-au adunat aproximativ 200 de persoane.

Nu uitati, Joi 3 Mai 2012, la ora 19:00 ne intalnim intr-un numar cat mai mare in fata la Sigma Center din Zorilor pentru a face cadou o bicicleta persoanei care a scris articolul respectiv. Fara huiduieli, cu mult bun simt din partea biciclistilor, vom inmana o bicicleta redactiei Monitorul de Cluj pentru a vedea si ei cum e viata pe 2 roti. Eventual sa mai scada din cheltuielile cu benzina 🙂 Anuntati-va prietenii, sa fim intr-un numar cat mai mare.

Pagina evenimentului pe FB: http://www.facebook.com/events/367044729997438/

One reply on “Rusine pentru Monitorul de Cluj”

În general articolele care nu au în spate nici un fel de documentare și nu au o bază clară pe care să ”construiască” sunt nesemnate.
Practic avea cineva nevoie de un subiect de articol și a căutat ceva oameni revoltați pe domnuleprimar.ro, a găsit unul care nu suportă să stea cu 10 min în plus cu curul în mașină (pe care le stă oricum din cauza celor care claxonează aiurea și intimidează, celor care trec pe galben, celor care se bagă ope banda greșită la stop șamd.) și a făcut un articol în 10 min.
Întrebarea pe care mi-o pun astăzi (și nu mi-a trecut prin cap ieri cînd am scris pe blog) este: CUM a ajuns articolul ăsta în ediția tipărită?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.