Categories
Media

Ministrul Mediului ne promite ceva :)

De mult asteptam sa aud asta din gura cuiva care are puterea sa demareze astfel de lucruri. Se pare ca suntem pe drumul cel bun 🙂

7 replies on “Ministrul Mediului ne promite ceva :)”

Una e zisu, alta e facutu. In Romania nu se vrea asa ceva. Daca nu se mai merge cu masina, pierde statul bani. Adica sa investesti in ceva (piste, ca in Olanda, visul meu), fara profit???? Credeti ca pe cineva intereseaza aerul curat?…vorbesc de astia care ne conduc si care manipuleaza poporul roman.
Nu zic, trebuie insistat, manifestari de genul, GG, toata stima, sa iesim in strada, sa ne zicem off`ul. Doar asa putem schimba ceva.
Toate cele bune

nush daca se poate mai pesimist de atat, dar sa nu uitam ca e an electoral, si baietii vor promite orice pentru putina simpatie.
toate cele bune

pe asta ne si bazam, ca apoi daca tot el pica in fotoliu, il putem presa … sa se tina de cuvant 🙂

Uitati aici, bucurestenii au initiativa si au perfecta dreptate, in ajun de alegeri locale suntem pe ultimele 100 metri sa incercam sa ne strecuram punctele de vedere in campaniile [unor] candidatil.

Oare sa-i abordam pe toti la gramada sau sa il alegem pe cel mai simpatic sau cel cu cele mai multe sanse (Boc?), si sa ii trimitem o petitie, macar un reminder depsre acele semnaturi din aprilie? Sau sa mergem la candidatii pt consiliul local, in loc de fotoliul de primar? Sau avem alte idei?

http://www.ciclism.ro/forum/showthread.php?p=27785#post27785

Ar fi o idee superba! Chiar ieri era sa intru fain frumos sub o Dacie cu bicicleta, din cauza lipsei de piste pt biciclisti (ironie! chiar ma indreptam spre un mars al biciclistilor:D). De la vorbe pana la fapte este un singur pas, insa la noi pasul acesta e uneori aproape imposibil de facut… Totusi, de sperat putem spera!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.