Categories
General

Harta cu traseul pentru urmatoarea editie

harta pentru urmatoarea editie Critical Mass in Cluj

Am marcat pe harta cu o pata albastra Parcul Skate, acolo ne vom intalni si de acolo vom porni.

Vom pedala pe urmatoarele strazi:

Octavian Petrovici, Emil Isac, Gheorghe Sincai, Napoca, Bd. Eroilor (dupa cum ati vazut in videoclipul din postul anterior la minutul 58, am propus sa se finalizeze pista pt biciclisti pana la data de 23 februarie, iar daca pista va fi asfaltata, vom rula pe acea pista pentru biciclisti) , Piata Stefan cel Mare, Piata Cipariu, Nicolae Titulescu, Unirii, Alexandru Vaida Voievod, Sarmisegetuza, Dunarii, Mesterul Manole, pe sub pod si apoi urcam pe Aurel Vlaicu, Piata Marasti, Bd. 21 Decembrie 1918, Cuza Voda, I. P. Voitesti, Regele Ferdinand si inapoi in Parcul Skate.

De data asta va fi un traseu destul de lung pentru a multumi pe toata lumea 🙂

Am identificat doua portiuni mai dificile pe traseu, la intrare pe Sarmisegetuza e o panta destul de abrupta, o putem urca si pe langa bicicleta, si dupa ce trecem pe sub pod (podul IRA?) vom avea putin de urcat pana pe Avram Iancu. Sper sa nu fie probleme.

3 replies on “Harta cu traseul pentru urmatoarea editie”

E o idee proasta sa mergem pe Titlulescu. E plin de TIR-uri care vor circula sambata. Se suprapune o mare parte din traseu cu una dintre rutele de trafic greu. Este vorba de strazile Titulescu, Al. Vaida Voievod si Aurel Vlaicu. Totusi daca vom fi multi si vom avea iar escorta de la jandarmerie nu vad sa fie o problema.

Nu e prima data cand mergem pe Titulescu. Pana acum nu au fost probleme cu camioanele, si pana la urma scopul e sa ne vada lumea, ca altfel am merge pe aleile dintre blocuri.

Perfect de acord, sprijin din toate puterile acest traseu. Ca doar am contribuit la stabilirea lui ;))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.